FAQ

Prin ce se deosebește Therezia față de alți producători?
Therezia se numără printre procesatorii de lapte din România și Europa care și-au canalizat atenția în mod deosebit pe continuarea tradițiilor culinare românești și europene. Folosind linii moderne de procesare a laptelui, îmbinând specificul regional cu atenția deosebită acordată satisfacerii celor mai înalte rigori, Therezia se laudă cu un portofoliu de rețete tradiționale românești deosebite.

Unde pot găsi produsele Therezia?

Am putea spune, mai în glumă, mai în serios, oriunde... An de an, Therezia și-a lărgit clientela, ajungând în acest moment să acopere mai toată Europa de Vest și Est. Din Ungaria până în Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Cipru, Suedia, Grecia, Cehia, Slovacia, Irlanda, Portugalia și Franța, Therezia și-a răsfățat clienții zi de zi cu produsele sale tradiționale.

De unde vine Therezia?
 Din acele locuri în care timpul are răbdare cu toată lumea, în care liniștit roua dimineții se așterne peste dealurile încărcate de bogăția razelor de soare. Un bulgăre de lumină uitat pe cer te face să simți căldura lui ocrotitoare. Mirosul aspru și crud al florilor de câmp care te îmbată cu mireasma lor venită parcă din dumbrava minunată. Nu prea mai știe nimeni de când primii oameni au pășit pe aceste meleaguri binecuvântate și pline de culoare. Așezată în Podișul Transilvaniei, nu departe de Tg. Mureș, cu origini străvechi ale culturii și civilizației umane dovedite de-a lungul timpului de descoperirile arheologice remarcabile, Comuna Pănet lasă trecătorului bucuria de a înțelege sensurile simplității autentice. Cu spații largi și pline de pitorescul satului Transilvănean conservat de-a lungul sutelor de ani, comuna Pănet a fost leagăn de cultură și civilizație de-a lungul istoriei.

Ce lapte folosește Therezia?
Fără excepție, toate produsele fabricate de Therezia sunt din lapte autohton, care este o materie primă excepțională. Laptele folosit de Therezia este exclusiv din Transilvania, provenind de la fermele și crescătorii de vaci din Podișul Transilvaniei care, de-a lungul sutelor de ani, au construit din creșterea vacilor și oilor pentru lapte un destin.

Cum pot lua legătura cu ei?

Este suficient să ne scrieți pe una dintre adresele de e-mail pe care le găsiți la secțiunea "Contact" ori să ne lăsați părerea dumneavoastră la secțiunea "Impresii". Un reprezentat al echipei Therezia vă va contacta în cel mai scurt timp.

Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia