Paste cu Brânză

Inrediente:
500 gr. paste făinoase
150 gr. slănină afumată
200-300 ml. smântână
400 gr. brânză burduf sau brânză de vaci
1 lingură untură
sare

Mod de preparare:
Pastele făinoase se fierb în apa în care s-a adăugat în prealabil puțină sare.
Slănina afumată, tăiată în bucățele, se rumenește în untură. După ce slănina a prins o culoare aurie, se scoate din tigaie cu o lopățică strecurătoare și se pune deoparte.
Peste pastele făinoase fierte și amestecate cu unutră după gust, se presare jumătatea din cantitatea de brânză disponibilă. Se adaugă jumătate din smântâna disponibilă și se amestecă.
În final se presară slănina rumenită împreună cu brânza rămasă peste paste și se acoperă cu smântână.
Felul preparat se servește imediat.
Poftă bună!

Paste cu Brânză
Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia Produse Therezia