Piept de Pui cu Cașcaval
Inrediente:
600 gr. piept de pui dezosat
250 gr. cașcaval „Dalia”
4 buc. ouă
100 gr. făină
300 ml. frișcă
sare
piper
unt
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie în felii subțiri după care se condimentează cu sare și piper. Ouăle se bat spumă, se amestecă cu cașcavalul „Dalia” răzuit și se adăugă sare după gust. Feliile de carne se presară cu făină și se rostogolesc în ouăle bătute amestacate cu cașcaval. Feliile de carne se așază în tigaia unsă în prealabil cu unt, frișca la dispoziție se toarnă peste. Se acoperă tigaia cu o folie de Al, după care se așează în cuptorul încins la 180 °C, unde se ține timp de 35 - 40 min. Se îndepărtează folia și se rumenește cașcavalul care acoperă feliile de carne până obținem o culoare deschisă galben-aurie.
Poftă bună!
600 gr. piept de pui dezosat
250 gr. cașcaval „Dalia”
4 buc. ouă
100 gr. făină
300 ml. frișcă
sare
piper
unt
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie în felii subțiri după care se condimentează cu sare și piper. Ouăle se bat spumă, se amestecă cu cașcavalul „Dalia” răzuit și se adăugă sare după gust. Feliile de carne se presară cu făină și se rostogolesc în ouăle bătute amestacate cu cașcaval. Feliile de carne se așază în tigaia unsă în prealabil cu unt, frișca la dispoziție se toarnă peste. Se acoperă tigaia cu o folie de Al, după care se așează în cuptorul încins la 180 °C, unde se ține timp de 35 - 40 min. Se îndepărtează folia și se rumenește cașcavalul care acoperă feliile de carne până obținem o culoare deschisă galben-aurie.
Poftă bună!
